Qfast

Zakelijke Telefonie

Betrouwbaar, Meetbaar, Schaalbaar, Betaalbare oplossingen van Qfast Telefonie!

Volledig schaalbaar, meetbaar, betrouwbaar, betaalbaar én geschikt voor kleine tot grote bedrijven. Professioneel en betrouwbaar bereikbaar voor jouw klanten, bereikbaar zonder zorgen met Qfast Telefonie. Zo helpen we je als startende ondernemer bijvoorbeeld met het opzetten van je eerste telefonienetwerk. Maar ook grote bedrijven met verschillende internationale vestigingen kloppen bij Qfast Telecom aan voor oplossingen op het gebied van zakelijke telefonie.

Uw organisatie heeft al geïnvesteerd in een traditionele of digitale telefonie oplossing. Nu zoekt u een Telecom-partner die u efficiënt helpt én kosten bespaart? De betrouwbare oplossingen van Qfast zakelijke telefonie combineert voordelige bereikbaarheid met alle functionaliteiten, nodig om snel te schakelen bij veranderingen binnen uw bedrijf. Wij integreren moeiteloos uw voorzieningen voor vaste en mobiele telefonie. Daardoor is een telefoonnummer niet gekoppeld aan een toestel, maar aan een persoon en zijn medewerkers altijd bereikbaar onder één nummer..
Wij zijn gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van totale telefonie oplossingen: Van traditionele ISDN centrales, VOIP tot Hosted telefonie. Wij leveren oplossing op maat, voor één of meerdere vestigingen.

 

Vast & Mobiel Integratie

Zijn uw medewerkers veel onderweg of werkt u met flexibele teamsamenstellingen? Met onze VastMobiel oplossing kunnen wij uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Zo zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar onder één nummer. Bovendien bellen uw medewerkers gratis van vaste naar mobiele nummers en andersom.

Onze overstapservice zorgt voor een zorgeloze migratie en integratie binnen uw bedrijf

Informatie Cloud Telefonie

Bekijk hier ons aanbod voor Mobiele Telefonie of Internet.

Klik op de tarievenlijst om onze Zakelijke tarieven voor vaste telefonie te zien.

Qfast biedt u:

  • Geen investerings- of beheerskosten voor de telefooncentrale
  • Gebruikersportaal voor eigen beheer
  • Vaste, lage gesprekstarieven per seconde
  • Volledige inzage in uw gesprekskosten
  • Nummerbehoud