• Qfast

ZAKELIJK INTERNET


Zakelijk internet

Zakelijk Internet · Dark Fiber · Zakelijk Glasvezel · Zakelijk ADSL · Zakelijk VDSL,

Wat al onze breedbandverbindingen (ADSL, SDSL, VDSL, VVDSL, BVDSL, Glasvezel) met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%.

De vraag welke internetverbinding het beste past bij uw organisatie, is alleen te beantwoorden na een beoordeling van uw situatie en de technische mogelijkheden op uw bedrijfslocatie. Er zijn meer vragen zoals: gebruikt u internet voornamelijk om te mailen, te surfen en voor de uitwisseling van grote databestanden; is de snelheid van de verbinding belangrijk voor uw organisatie; gebruikt u internet ook om met uw applicaties op een andere bedrijfslocatie of in de Cloud te werken?
Qfast ontzorgt u volledig bij de bouw, implementatie en het beheer van uw verbindingen. We beschikken over onze eigen supersnelle ‘IPv6 ready’ backbone zodat u kunt rekenen op snelle en betrouwbare dataverbindingen (welke bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor PIN, alarm of VoIP).
Onze overstapservice zorgt voor een onbezorgde overgang van uw huidige provider naar Qfast.

Postcode check Glasvezel

Steeds meer regio’s bieden toegang tot het glasvezelnetwerk. Wij leveren zakelijk internet via  glasvezelverbindingen, maar indien nodig ook via koperkabel. Doe de Postcode Check om de mogelijkheden voor uw bedrijf te zien. Heeft u speciale wensen, zoals extra snelheid voor het uploaden en downloaden van bestanden? We kunnen bandbreedtes leveren tot wel 10 Gbps.
Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot een reeks verschillende infrastructuren. Hierover  adviseren wij u graag.

Ondersteunende diensten: verschillende service levels

Bij de keuze van een internetserviceprovider is betrouwbaarheid, een betrokken accountmanager en een goed bereikbare helpdesk van doorslaggevende betekenis.
Bekijk hier onze verschillende managed services. Wij praten u graag bij over de laatste technische mogelijkheden in combinatie met onze verschillende diensten met bijbehorende service levels.

Qfast biedt u:

  • DSL tot 200 Mbps
  • FttH tot 500 Mbps
  • Uptime garantie
  • Standaard één vast IP adres (meer mogelijk)
  • Aansluiting op een onafhankelijk Glasvezelnetwerk, ADSL/VDSL en 4G
Bel mij terug Wij bellen u binnen één werkdag terug.