Qfast

Zakelijk internet De Meern

Zakelijk internet De Meern

De vraag welke internetverbinding het beste past bij uw organisatie, is alleen te beantwoorden na een beoordeling van uw situatie en de technische mogelijkheden op uw bedrijfslocatie. Er zijn meer vragen zoals: gebruikt u internet voornamelijk om te mailen, te surfen en voor de uitwisseling van grote databestanden; is de snelheid van de verbinding belangrijk voor uw organisatie; gebruikt u internet ook om met uw applicaties op een andere bedrijfslocatie of in de Cloud te werken?
Qfast ontzorgt u, ook in regio De Meern, volledig bij de bouw, implementatie en het beheer van uw verbindingen. We beschikken over onze eigen supersnelle ‘IPv6 ready’ backbone zodat u kunt rekenen op snelle en betrouwbare dataverbindingen (welke bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor PIN, alarm of VoIP).
Onze overstapservice zorgt voor een onbezorgde overgang van uw huidige provider naar Qfast.

Postcode check Glasvezel

Steeds meer regio’s bieden toegang tot het glasvezelnetwerk. Wij leveren zakelijk internet via  glasvezelverbindingen, maar indien nodig ook via koperkabel. Doe de Postcode Check om de mogelijkheden voor uw bedrijf te zien. Heeft u speciale wensen, zoals extra snelheid voor het uploaden en downloaden van bestanden? We kunnen bandbreedtes leveren tot wel 10 Gbps.
Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot een reeks verschillende infrastructuren. Hierover  adviseren wij u graag.

Ondersteunende diensten: verschillende service levels

Bij de keuze van een internetserviceprovider is betrouwbaarheid, een betrokken accountmanager en een goed bereikbare helpdesk van doorslaggevende betekenis.
Bekijk hier onze verschillende managed services. Wij praten u graag bij over de laatste technische mogelijkheden in combinatie met onze verschillende diensten met bijbehorende service levels.

Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier ons aanbod voor Vaste Telefonie of Mobiele Telefonie.

Qfast biedt u:

  • Vaste contactpersoon
  • Een SLA op maat
  • Managed Services
  • Standaard één vast IP adres (meer mogelijk)
  • Aansluiting op een onafhankelijk glasvezelnetwerk, ADSL/VDSL en 4G