Nieuw bij Qfast. Xelion, de slimste telefooncentrale ter wereld

Dit nieuwe telefonie platform voegt uw smartphone samen met de telefooncentrale van Xelion. Uw mobiel vervangt de zakelijke telefoon. Met de Xelion App kan de gebruiker bellen en gebeld worden met zijn zakelijk nummer, heeft hij toegang tot het centrale bedrijfsadresboek en bijvoorbeeld inzicht in beschikbaarheid van collega’s. Maar er is nog veel meer.

Altijd bereikbaar

Xelion 6 is speciaal ontwikkeld voor het bedrijf dat optimaal bereikbaar wil zijn en op telefoonkosten wil besparen. Omdat medewerkers flexibeler worden, is er behoefte aan een moderner platform. Xelion 6 is een logisch gevolg daarvan. Het is een vrij vanzelfsprekend systeem waarmee uzelf en uw collega’s altijd professioneel en bereikbaar zijn.

Geavanceerde functies

Uw telefooncentrale wordt een slim en doordacht systeem dat u op uw eigen device (bijvoorbeeld uw smartphone) kunt bedienen. Met Xelion 6 kunt u uw mobiel zowel privé als zakelijk gebruiken en heeft u toegang tot het centrale telefoonboek en alle zakelijke communicatie via diezelfde smartphone. Xelion 6 is niet alleen makkelijk in gebruik, er zijn geen hoge kosten aan verbonden en er zit een groot aantal geavanceerde, vaak zelfs gratis (mkb-)functies bij. We hebben er een paar voor u op een rij gezet.

Belgroepen

Als de telefoniste niet in staat is om op te nemen kan de telefoon overgaan bij een of meerdere collega´s. Wordt dan nog niet opgenomen, bestaat de mogelijkheid het gesprek verder door te schakelen naar wie u wenst.

Maandelijkse rapportage over bereikbaarheid

Elke maand ontvangt u automatisch een mail met een makkelijk te begrijpen  rapportage over de bereikbaarheid van de organisatie.

Integratie met de email

Adresgegevens vanuit het emailprogramma worden automatisch naar het Xelion adresboek geëxporteerd. U hoeft uw contactgegevens nooit meer dubbel in te voeren.

De Xelion-app

Bij het gebruik van Xelion 6 is het van belang dat zakelijk en privé op de smartphone of het tablet gescheiden zijn. In de Xelion-app past u met één vinkje uw status aan. Maar het kan ook automatisch: de Xelion App past zich aan het werkrooster aan.  Heeft u de zakelijke bereikbaarheid uitgeschakeld, dan blijft u gewoon toegankelijk voor privé-contacten. Niet alleen de bereikbaarheid, ook de kosten zijn gescheiden.

Het voordeel is dat alles via één app plaatsvindt. Een netwerkprovider (Wifi of 4G) is niet nodig. Met de Xelion App hoef je dus geen SIMs of toestellen te wisselen of te wachten tot de contracten van mobiele abonnementen afgelopen zijn, iedereen kan direct aan de slag.

Internationaal bellen

Ook internationaal bellen met de Xelion-app kent vele voordelen. U telefoneert met vestigingen en collega’s in andere landen tegen het lokale tarief.  Dat bespaart telefoonkosten tot wel zestig procent. De gesprekskwaliteit blijft op het hoogste niveau.

Heeft Xelion 6 uw interesse gewekt? Neem contact op voor een demo via sales@qfast.nl

Omdat Qfast lang aan de weg timmert, profiteert u steeds van toegang tot de nieuwste en snelste technieken die beschikbaar zijn. We zijn een compacte organisatie. Daardoor zijn onze processen strak en gestroomlijnd. We bespreken vooraf de verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Omdat wij ons inleven in de behoefte van onze klanten, bieden we altijd een tailor made pakket.

Zijn er vragen, schroom dus niet om Qfast te bellen. We hebben één nummer en er zijn geen wachtrijen. Ook voor in uw ogen simpele vragen zijn wij altijd bereikbaar. Bel de Qfast-desk 030-6585999.