Try and Buy Xelion telefoon centrale

‘Try and buy Xelion telefooncentrale’ 

Effectieve communicatie is een essentiële spil van iedere productieve en servicegerichte organisatie. Dat vraagt om een overstap van traditionele telefonie naar een modern, en passend VoIP/UC-systeem. Een goede keuze is daarbij van cruciaal belang.

Een migratie naar een moderne VoIP-oplossing heeft een aantal onmiskenbare voordelen.
De vaste telefooncentrale is voor ruim 55% van alle MKB organisaties het belangrijkste communicatiekanaal. Toch vindt meer dan de helft zijn bereikbaarheid onder de maat. Een moderne VoIP-oplossing verbetert de bereikbaarheid enorm, zowel vast als mobiel.

Medewerkers werken allang niet meer 40 uur per week vanaf een vaste werkplek op kantoor. Meer dan een derde werkt een of meer keer per week vanuit huis. Dat vraagt om speciale voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van vast en mobiel op één nummer, kunnen zien of een collega beschikbaar is, conferencing-mogelijkheden en het delen van telefoongesprekken. Het is maar een kleine greep van de vele mogelijkheden van een moderne VoIP-oplossing. Het resultaat: medewerkers kunnen beter met el kaar communiceren, waar ze zich ook bevinden.

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Niemand weet exact hoe de wereld er over een paar jaar uitziet. Dat vraagt om IT-systemen die zonder moeite kunnen worden aangepast. Vastzitten aan één leverancier is daarbij niet wenselijk. Een toekomst vaste VoIP-oplossing biedt die vrijheid.

– Test nu 3 maanden geheel vrijblijvend
– Met behoud van eigen hardware

– Volledig kosteloos ingericht

Vraag nu Gratis demo aan: