Ik wil terug gebeld worden

SIP oftewel Session Initiation Protocol wordt gebruikt om onder andere VoIP / spraakverbindingen tot stand te brengen. Een SIP trunk is te vergelijken met een traditionele telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken via het datanetwerk verlopen. Vaak gaan hierbij spraak en data over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken.

Voordelen SIP trunk

  • Kostenbesparing op infrastructuur
  • Data en spraak kunnen indien gewenst over 1 verbinding
  • Elke telefooncentrale is te koppelen
  • Lagere beltarieven dan traditioneel

Elke telefooncentrale centrale is te linken aan een SIP trunk. Er zijn verschillende mogelijkheden: van een toegewezen dataverbinding tot een internetverbinding. De keuze is afhankelijk van uw eisen aan bijvoorbeeld kwaliteitsgaranties en beveiliging.

Een SIP trunk heeft meer flexibiliteit en keuzes dan de standaard ISDN oplossingen. Om optimaal gebruik te maken van de SIP trunk is het vooraf van belang dat er een goede inventarisatie plaatsvind van uw belgedrag, zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een optimale gesprekskwaliteit.

Internationaal bellen

Via QFAST SIP Trunk internationaal bellen levert u veel lagere tarieven op. Over het algemeen levert het een besparingen van 40% tot 70% op de totale belkosten op. Door de lage tarieven op de internationale en lokale belkosten, bespaart u altijd als u gebruik gaat maken van onze SIP trunk.

Bel mij terug Wij bellen u binnen één werkdag terug.