Security Monitoring

Scherp blijven met Security diensten.

Het beveiligen van informatie is voor uw bedrijf of organisatie van groot belang. Het begint met het bepalen van een strategische aanpak en het verankeren daarvan binnen de organisatie. Te denken valt aan risicoanalyses, bewustwording programma’s en de inzet van automatisering om de gevolgde procedures te monitoren. Er vindt dan een bewustzijnsverandering plaats; medewerkers gaan ernaar handelen en uw ICT-infrastructuur is veilig.

Qfast levert verschillende diensten gericht op beveiliging van bedrijfsnetwerken. Wij onderzoeken uw netwerk door het uitvoeren van scans en testen met speciale gecertificeerde apparatuur en software. Daaronder vallen onder andere: Pentesting, Vulnerability scanning en Risks assessments. Op die manier komen we erachter hoe de staat is van de beveiliging van uw ICT- infrastructuur.

Het belang van informatiebeveiliging neemt toe naarmate bedrijven meer digitale informatie opslaan binnen de eigen organisatie en daarbuiten. Met het toenemend aantal in de media gesignaleerde problemen over beveiligingslekken, is het raadzaam om op bestuursniveau mogelijke ‘bedreigingen’ van binnen en van buiten op tijd in beeld te hebben. Wist u bijvoorbeeld dat de wetgeving rond datalekken per 1 januari 2016 verandert? Er geldt een meldplicht bij een datalek, een nieuwe regelgeving die gevolgen kan hebben voor uw huidige werkprocessen.

Wilt u meer informatie over wat er verandert per 1 januari 2016? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur, wij praten u graag bij over de informatiebeveiliging en beveiligingsmogelijkheden.

Omdat Qfast lang aan de weg timmert, profiteert u steeds van toegang tot de nieuwste en snelste technieken die beschikbaar zijn. We zijn een compacte organisatie. Daardoor zijn onze processen strak en gestroomlijnd. We bespreken vooraf de verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Omdat wij ons inleven in de behoefte van onze klanten, bieden we altijd een tailor made pakket.

Zijn er vragen, schroom dus niet om Qfast te bellen. We hebben één nummer en er zijn geen wachtrijen. Ook voor in uw ogen simpele vragen zijn wij altijd bereikbaar.

Bel de Qfast-desk 030-6585999.