ICT advies en beheer voor tandartspraktijk Finedent

Is het geheim achter een hoog scorende kliniek een professionele ICT-dienstverlener?

Een persoonlijke benadering, professionele medewerkers, hoog scoren bij de klant, kortom: het gaat goed met FineDent. Deze tandheelkundige kliniek in Houten biedt zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor mond en gebit.
FineDent heeft gekozen voor Qfast als professionele en toegewijde ICT-dienstverlener. Dat geeft ruimte voor de kliniek om als zorgverlener optimaal te kunnen functioneren. Door toewijding en hard werken heeft het bedrijf een hoge score weten te behalen. Op de achtergrond draait Qfast met ze mee. Het geeft een vertouwd gevoel dat de kliniek altijd op de expertise van Qfast terug kan vallen.

Aanbevolen door FineDent!

Het persoonlijke aspect, de open houding en de nauwgezetheid van de Qfast-medewerkers wordt door de zorgverleners van FineDent als prettig ervaren. “Ze brengen een sympathiek gevoel over zonder ons een product of dienst op te dringen. De werkwijze van Qfast sluit aan op de cultuur binnen onze kliniek.”

De mening van een professionele kliniek.

FineDent is tevreden over de service van Qfast. “De oplevering van de gevraagde diensten was op tijd en er werden snel aanpassingen aangebracht. Qfast is uitstekend bereikbaar en pakt zaken zeer snel op.”

Finedent Houten