• tandartsheader

BISONSTAETE PRESENTEERT HET NIEUWE WERKEN IN DE TANDHEELKUNDE


Tandartspraktijk Bisonstaete.

In de tandartspraktijk vlak naast een groot overdekt winkelcentrum in Maarssen is het een komen en gaan. Het bedrijf heeft drie tandartsen, een mondhygiëniste, een praktijkmanager en vier assistentes in dienst. Ze werken klantgericht en professioneel en zijn gebaat bij een snel en correct verloop van de ICT-processen.
Klanten bellen en mailen voortdurend naar de tandartspraktijk. Softwareprogramma’s moeten draaiende gehouden worden voor bijvoorbeeld een goed afsprakenoverzicht en het bijhouden van de voorraden. Facturen moeten snel gemaakt kunnen worden en geprint aan de klant meegegeven.

Eerst ging het nog om een haperende internetverbinding.

Hoe professioneel en handig een team ook is, zonder de ondersteuning van een goed lopend ICT-systeem loopt het onnodige vertraging in de werkprocessen op. Voor tandartspraktijk Bisonstaete werd het langzaam duidelijk: zo kunnen we niet verder. Qfast kwam op het juiste moment.

Er bleek veel meer aan de hand te zijn.

Toen twee van onze Qfast-medewerkers polshoogte kwamen nemen, bleek er veel meer aan de hand. Het was niet alleen de internetverbinding die om de haverklap uitviel. Er werden veel te hoge bedragen voor internet en telefonie betaald. De abonnementskosten voor telefonie waren veel te hoog. Er zat ook een maandelijkse rekening bij voor een oude, ongebruikte telefoonverbinding. Een vaste welkomstboodschap programmeren lukte niet.
Daarnaast werd er voor twee internetaansluitingen betaald, terwijl één daarvan nooit was opgeleverd.
En daarmee zijn we er nog niet. Verschillende netwerkkabels waren niet aangesloten, de firewall was losgekoppeld en de computers in de behandelkamers draaiden nog op Windows XP. Ook was er op maar één computer software geïnstalleerd die elk werkstation in de praktijk nodig had. De computers waren toe aan een opschoonbeurt. De printer werkte traag.

Qfast kwam met een aantal sterke, doeltreffende oplossingen.

Qfast zorgde binnen twee weken voor een efficiënt, overzichtelijk en snelwerkend ICT-systeem.

Qfast beheerde telefonie
Voor de telefonie is een nieuwe provider gevonden en met een kostenbesparend keuzemenu kan nu onder andere heel gemakkelijk de welkomstboodschap worden gewijzigd.

Qfast internet
Voor het internet is ook een nieuwe, stabiele provider gevonden waardoor de kans op het uitvallen van de verbinding veel kleiner is.

Qfast IT APK + beurt
Alle zes computers inclusief de server zijn gereviseerd  en kregen een update  waardoor de collega’s van Bisonstaete efficiënter en sneller kunnen werken.

Qfast IT Service en Beheer
De tandartspraktijk heeft een service- en beheercontract met Qfast afgesloten waarmee ze verzekerd zijn van hulp bij alle IT-processen.

Qfast IT Hardware
Nieuwe Dell computers, voorzien van onze bedrijfssoftware (Exquise pakket inclusief Pien en Vecozo) en een nieuwe Samsung printer zorgen voor een stabiele IT-basis.

Qfast Service algemeen
Qfast heeft hulp geboden bij het opzeggen van de “slapende” (niet actieve) diensten (Bisonstaete kreeg geld terug van de oude provider). De Pien software is op alle computers geïnstalleerd en de netwerkkabels overzichtelijk weggewerkt en voorzien van handige labels. Ook de firewall doet het weer.

Qfast office 365
De tandartspraktijk heeft office 365 op de nieuwe computers waardoor er onder andere verwijsbrieven in Word kunnen worden gemaakt.

Kortom: een zeer tevreden klant.

Voor Qfast is bovenstaande situatie op het lijf geschreven. We laten graag een druk bezocht bedrijf als tandartspraktijk Bisonstaete zien hoe alles weer snel en soepel loopt. Daarnaast helpen we gewoon graag.
De tandartspraktijk was blij met onze service en de persoonlijke benadering. “Het geeft rust om Qfast achter de hand te hebben. Er werd echt naar ons geluisterd. We kunnen ons weer concentreren op waar wij goed in zijn.”

http://www.tandartspraktijkbisonstaete.nl/

logobisonstaete

Bel mij terug Wij bellen u binnen één werkdag terug.