PARTNERPROGRAMMAVoor internetbureaus, IT, telecom bedrijven, web(shop)bouwers, ontwikkelaars en aanbieders van online applicaties is hosting een belangrijke onderdeel van de dienstverlening. Tegelijkertijd ligt de primaire focus vaak niet bij hosting en wordt het lastig uitgebreide expertise en 24×7 support te bieden aan klanten bij problemen en/of vragen.
Wilt u uw klanten tegen een scherp tarief hosting aanbieden zonder hen extra kosten te laten betalen? Met onze partnerprogramma bent u ervan verzekerd dat de meest complexe omgevingen goed werken, u kunt terugvallen op de expertise van Qfast en u profiteert financieel van onze slimme oplossingen voor de zakelijke markt.

Samenwerken met Qfast zorgt ervoor dat u gegarandeerd de beste oplossing biedt, waardoor uw klant verzekerd is van snelheid, uptime, ondersteuning en advies.
Bij Qfast zijn we flexibel. U kiest op welke manier u met ons wilt samenwerken en natuurlijk kunt u altijd ‘switchen’ binnen ons partner programma.

Lead compagnon

Wilt u graag samenwerken, maar u nog niet direct binden? Dan kan het interessant zijn om een lead partnership aan te gaan. U ontvangt een interessante vergoeding over de orderwaarde in het eerste jaar en u bent ervan verzekerd dat Qfast zorgt voor techniek, support, beheer en advies. Onze synergie: Een mooi verdienmodel en een tevreden klant!

Business compagnon

Wilt u structureel samenwerken en ervoor zorgen dat klanten en relaties beschikken over zeer betrouwbare hostingoplossingen? Dan bent u van harte welkom als een business partner. U ontvangt maandelijks een vergoeding over de contractwaarde van al uw klanten gedurende de looptijd van de contracten. Op deze manier heeft u zicht op tevreden klanten en maandelijks terugkerende inkomsten!

Integrator compagnon

Wilt u als bedrijf een betrouwbaar hostingplatform bieden aan klanten en hier zelf advies, support en beheerdiensten op leveren? Dan is het wellicht interessant om een integrator partnership aan te gaan. U ontvangt een maandelijkse inkoopkorting op alle contracten, terwijl u zelf de communicatie en facturatie aan de klant verzorgt. De voordelen: Interessante marges en alles in eigen hand.

Zullen we kennismaken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Qfast biedt u:

  • Flexibele samenwerkingsvormen
  • Scherpe partner kortingen
  • Recurring omzet
  • Professionele ondersteuning
  • Zelf de regie indien gewenst