Qfast

Onderwijs

Het Onderwijs maakt een (ICT) digitale transitie door. Moderne, veeleisende studenten verwachten een hoge digitale standaard. Onderwijs verandert onomkeerbaar en het is essentieel dat je niet alleen jouw studenten ontzorgt, maar dat je ook jouw eigen organisatie ontlast.

Als je student kunt ondersteunen met de juiste internetoplossingen, ben je klaar voor 2020. In de toekomst ontstaan dan weer nieuwe kansen, maar alleen met moderne, open en flexibele technologie kan je daarop inspelen. Versterk uw onderwijsorganisatie daarom met een totaalpartner die jouw IT van onder naar boven beheersen en zich richten op dé cruciale afstemming tussen IT-oplossingen.

Onderwijsinstellingen stellen over het algemeen specifieke eisen aan ICT voorzieningen: supersnelle fiberverbindingen en een gesloten netwerk waaraan diverse Cloud en SaaS toepassingen en datacenter(s) zijn te koppelen volgens strenge beveiligingsnormen. Vanwege onze jarenlange ervaring als ICT leverancier voor het onderwijs kunnen wij u breed adviseren. Voor publieke, semi-openbare instellingen bieden wij verschillende opties met snelle, veilige en betaalbare verbindingen.

Qfast kan samen met uw huidige automatiseringspartner, op basis van uw wensen en eisen, een nieuw en veilig netwerk inrichten. Het onderhouden van het netwerk kan volledig of deels bij uw huidige partner blijven liggen. Door samen te werken vullen wij elkaar zo optimaal mogelijk aan om het beste te kunnen bieden aan de uw instelling (of onderliggende scholengroep en/of bestuur). Waar nodig kan Qfast ook het volledige onderhoud en beheer van het netwerk overnemen.

We leveren ook de benodigde hardware in de vorm van flatscreens en computers, ook daarbij behorende gewenste software. Indien gewenst kunnen wij het beheer en de publicatie naar het netwerk van je overnemen. De oplossing kan volledig on-premisses of in de cloud draaien.

Maak een afspraak met onze accountmanager om de mogelijkheden voor uw instelling te bespreken.

Lees ook ons nieuwsbericht over de Europees wetgeving per 25 mei 2018

Qfast biedt u:

  • Aansluiting op een onafhankelijk Glasvezelnetwerk/ADSL/VDSL/COAX
  • Internettoegang via Qfast backbone
  • Beschikbaarheidsgarantie  99.9 %
  • Subnet Mogelijk
  • Spamfilters en virusbeveiliging