• Qfast

MKB


Betrouwbaar, betaalbar, stabiel, snel, uitgekiend, flexibel en maatwerk!

Onze ervaring is dat naast branche ook bedrijfsomvang van invloed is op ICT keuzes. Een webwinkel stelt andere eisen dan een advocaten- of makelaarskantoor dan wel een zakelijke dienstverlener. Of het nu gaat om een bedrijfsnetwerk voor gemiddeld 10 gebruikers of 100 gebruikers, op één of meer locaties: een goede ICT partner denkt met u mee. Nog liever: denkt verder! En levert oplossingen waar u niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee vooruit kan.

Betrouwbaar, stabiel en snel: MKB totaalpakket

Voor organisaties vanaf 5 tot 100 werkplekken hebben wij een uitgekiend totaalpakket samengesteld dat  interessant is voor kleine ondernemers. Wij bieden internet, een LAN netwerk en vaste/mobiele telefonie met groeimogelijkheden.

Ons MKB pakket:
– Internet, supersnel en betrouwbaar internet tot 500 Mbps;
– Zakelijk bellen (Hosted Telefonie);
– LAN Netwerk;
– PIN oplossingen voor horeca en Retail;
– Bereikbaar via Mobiel App.

Alle diensten zijn altijd maandelijks aanpasbaar.

Kortom, een totaalpakket, toegespitst op het MKB waarbij betrouwbaarheid en gemak centraal staan. Stap nu eenvoudig over en laat ons u assisteren.

Postcode Check

In steeds meer regio’s komt glasvezel beschikbaar. Wij hebben ruime ervaring in het leveren van Zakelijk Internet via Koper en Glasvezelverbindingen. Doe de Postcode Check om de mogelijkheden voor uw locatie of vestiging te zien. Heeft u speciale wensen zoals redundantie, beschikbaarheid of meerdere IP adressen? Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot verschillende infrastructuren. ADSL, VDSL en SDSL. Deze connectivity-diensten zijn prima te combineren met VoIP telefonie, IP-VPN en bijvoorbeeld pin over IP.

Wij adviseren u graag.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Qfast biedt u:

  • Scherpe prijzen door uitgekiend totaalpakket
  • Managed services met SLA
  • Flexibiliteit, maandelijks aanpasbaar
  • Inzicht in uw datagebruik
  • Zakelijke Service Desk

Bel mij terug Wij bellen u binnen één werkdag terug.