Optimale Qfast-service voor Office 365

Het werken met Office 365 was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Qfast bent u gewend om te worden ontzorgd en voorzien van uitstekende service. Dat is nu ook het geval met Office 365. Deze Microsoft online dienst bestaat uit vier onderdelen en kan apart of in één pakket worden besteld. Omdat Office 365 op servers bij Microsoft staat, kunt u altijd en overal via uw eigen pc of mobiel  werken. Ook offline.

De oplossingen van Office 365

Office bestaande uit Word, Excel, PowerPoint en Outlook, kan op uw pc worden geïnstalleerd. Er zijn vijf installaties per gebruiker mogelijk. Via internet op uw eigen pc of telefoon kunt u Office online gebruiken.

Skype for Business waarmee u met één druk op de knop kunt communiceren en samenwerken op afstand.

Sharepoint voor het opslaan en delen van bestanden die overal beschikbaar zijn, zowel on- als offline. U kunt tegelijk samenwerken aan bestanden.

Exchange waarmee u vanaf elke pc of mobiel uw mailboxen en agenda’s  kunt delen. Ook kunt u bijvoorbeeld de afzender aanpassen en aliassen aanmaken.

Office 365 als voordelige dienst

Er zijn verschillende varianten van Office 365 verkrijgbaar die niet hoog in kosten zijn. U hoeft geen dure licenties meer aan Microsoft te betalen waarmee u eigenaar werd van Office 365, maar een klein bedrag per maand, waardoor u Office 365 als dienst afneemt. Dit kan heel aantrekkelijk zijn voor u als bijvoorbeeld mkb’er. Daarnaast wordt altijd de laatste versie bijgewerkt.

U heeft de volledige controle

Op de Cloud Service Provider van Microsoft kunt u Office 365 online gebruiken. Ook kan de dienst worden gedownload. Voor het gebruik van Office 365 is dus niet altijd een verbinding nodig. Het factureren gebeurt online. Via de Cloud Solution Provider, een nieuw afrekenmodel van Microsoft kunt u per maand afrekenen. Zo houdt u de volledige controle.

Ontzorging op maat

Microsoft is de dienstverlener die de techniek op afstand verzorgd. Het onderhoud en beheer valt vaak te wensen over. Qfast ontzorgt u volledig hierin. Voor elke vraag of wens kunt u contact met ons opnemen. We bieden een IT-service pakket dat we voortdurend kunnen bijstellen en al naar gelang uitbreiden.

Qfast zet bijvoorbeeld lokale data over en geeft advies over het al dan niet online of offline werken. Waar Microsoft de techniek levert, zorgt Qfast voor het implementeren ervan en niet te vergeten het beheer. Dit doen we door scherp naar u te luisteren en precies die IT-support te leveren die past bij de situatie van uw organisatie.

Omdat Qfast lang aan de weg timmert, profiteert u steeds van toegang tot de nieuwste en snelste technieken die beschikbaar zijn. We zijn een compacte organisatie. Daardoor zijn onze processen strak en gestroomlijnd. We bespreken vooraf de verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Omdat wij ons inleven in de behoefte van onze klanten, bieden we altijd een tailor made pakket.

Zijn er vragen, schroom dus niet om Qfast te bellen. We hebben één nummer en er zijn geen wachtrijen. Ook voor in uw ogen simpele vragen zijn wij altijd bereikbaar. Bel de Qfast-desk 030-6585999.
[/av_textblock] [/av_section]