Meer info: Mobiele telefonie

Telfort Zakelijk Mobiel abonnement

Een zakelijk abonnement van Telfort is een abonnement waarmee u profiteert van lage maandelijkse kosten, onbeperkt onderling zakelijk bellen en gezamenlijk gebruik van bundels. Door de modulaire opbouw en grote verscheidenheid aan mogelijkheden is het zakelijk mobiel abonnement van Telfort geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.
Daarnaast kunt u het abonnement op ieder gewenst moment uitbreiden. Uniek is de mogelijkheid om één minutenbundel voor het hele bedrijf te kopen, in plaats van per werknemer. Zo maakt u uiterst efficiënt gebruik van uw belminuten.

Voordelen Telfort Zakelijk Mobiele abonnement:

  • Zeer gunstige tarieven
  • Uitstekend hoogwaardig netwerk (KPN)  Gratis bellen naar voicemail binnen Nederland
  • Bellen uit een bundel met het hele bedrijf
  • Onbeperkt bellen met collega’s
  • Geen starttik 
  • Geen aansluitkosten

Gemiddeld kunnen zakelijke klanten bij een overstap naar Telfort 30% tot 70% besparen ten opzichte van hun huidige mobiele provider.
Klik op de link voor Telfort Zakelijk Op Maat Abonnement.

Telfort  Mobiel internet

Altijd en overal online met uw telefoon, tablet of laptop? Bij Telfort Zakelijk heeft u als ondernemer keuze uit verschillende abonnementen voor mobiel internet. Zo heeft u de mogelijkheid om waar dan ook te werken, uw e-mail te checken en/of in contact te blijven met collega’s. U maakt voor een vaste lage prijs per maand gebruik van het supersnelle en betrouwbare KPN netwerk.
Klik op de link voor Telfort Zakelijk Mobiel Internet.

Telfort Buitenland bundels

Voordelig bellen en internetten binnen de EU? Met een Zakelijk Op Maat abonnement van Telfort kunt u gebruikmaken van onderstaande roaming-bundels. De Maandbundels zijn een voordeeloptie die u van te voren aanzet en die alleen aan gaat bij daadwerkelijk verbruik binnen de EU.

Bel maandbundel EU

Met de Bel maandbundel EU van Telfort ontvangt u voor €5,- (excl. BTW) een blok van 100 belminuten. Bij elke start van een nieuw blok van 100 minuten ontvangt u middels een sms een bericht van Telfort.
Bij gebruik van de Bel maandbundel EU gaat u na 2000 minuten over op onze standaard tarieven voor bellen in de EU.

Internet maandbundel EU

Indien u gebruik wilt maken van het internet binnen de EU kunt u de Internet maandbundel EU activeren. Met de Internet maandbundel EU ontvangt u 100 MB datategoed voor €5,- (excl. BTW) Om u te beschermen tegen onverwachte datakosten, blokkeren wij data na gebruik van 20 blokken van 100 MB per (factuur)maand.

Om gebruik te maken van de maandbundels kan uw telecombeheerder deze voor u activeren door contact op te nemen met sales@qfast.nl of telefonisch contact op te nemen (030 6585999).