Meer info: Internet

INTERNET

ADSL 

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is onder meer afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale, kwaliteit van Koper ondergronds etc. Uiteraard met vaste IP-adres.

SDSL 

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. De maximaal haalbare snelheid hangt onder meer af van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale kwaliteit van Koper ondergronds etc. Uiteraard met vaste IP-adres.

B-SDSL

Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL-verbindingen van Qfast, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich te verzekeren van een breedbandverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps up en downstream. Uiteraard met vaste IP-adres.

VDSL 

VDSL, een technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ‘Very high bitrate’, is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. VDSL is leverbaar tot een bandbreedte van 100 Mbps download en een maximum van 10Mbps upload. Dit is mede afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale naar uw locatie, kwaliteit van Koper ondergronds etc.

FTTH 

Nederland wordt steeds verder verglaasd. Bent u gevestigd op een locatie waar FTTH beschikbaar is? Dan profiteert u met FTTH van zeer hoge symmetrische bandbreedtes. FTTH, wat staat voor Fiber To The Home, is snel terrein aan het winnen. U bent niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kunt dus altijd de maximale bandbreedte halen. Qfast levert op dit moment tot 500 Mbps symmetrisch en wij blijven in de toekomst continu naar hogere bandbreedtes kijken.

Zakelijke Glasvezel 

Glasvezel is de snelste manier als het gaat om het transporteren van informatie. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.
Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot maar liefst 100 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Qfast garandeert standaard 99,9% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Dankzij de doordachte architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Qfast werkt met alle mogelijke Netwerkleveranciers op het gebied van Zakelijk Glasvezel. Hierdoor hebben wij een Landelijke Netwerk gecreëerd. Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf locatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

Qfast besteedt bij de inrichting van zijn platform veel aandacht aan veiligheid. Omdat u als gebruiker ook zelf invloed heeft op de veiligheid van uw internet-omgeving, geven wij u graag een aantal adviezen om ervoor te zorgen dat zowel uw computer als die van anderen optimaal beschermd is.

Voor bovenstaande Internetdiensten zijn uiteraard ook meerdere IP adressen mogelijk.
Hiervoor dient u aan te geven dat u een Subnet wilt.
We bellen u graag terug