KPN stopt met ISDN

KPN STOPT MET ISDN/PSTN

Aankondiging KPN d.d. 13 april 2017: KPN stopt met ISDN1/2
“In het kader van veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VoIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Vanaf 1 september 2019 zullen enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN niet meer beschikbaar zijn voor klanten van KPN en van KPN Wholesale. Voor ISDN15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening vooralsnog continueert en tenminste tot 1 januari 2021 blijft ondersteunen.

Klanten van KPN en van KPN Wholesale die gebruik maken van het digitale enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN zullen de komende jaren moeten overgaan naar op breedband gebaseerde telefonie oplossingen, die al geruime tijd een bewezen alternatief zijn. Hiermee kunnen naast telefonie ook oplossingen als pinnen en beveiliging worden geboden. Bovendien stelt de breedband technologie de gebruiker in staat om verschillende diensten veelal voordeliger te combineren over één aansluiting.”

Deze aankondiging roept bij ondernemers veel vragen op:
Wat betekent dit voor mij? Moet ik nu overstappen?

Bent u klaar voor een overstap? Dan kunnen wij dat samen met u gaan verzorgen.

Echter zullen vele bedrijven er wellicht nog niet klaar voor zijn. Laat dan de overstap nu niet geforceerd gebeuren, maar behoudt uw ISDN verbinding via Qfast.

Met andere woorden: Geen Paniek!
Behoudt wat je nu hebt via Qfast Telecom en wij zorgen te zijner tijd samen met u voor een kosteloze omzetting naar Hosted Telefonie. Qfast neemt direct uw huidige vaste verbindingen (ISDN en PSTN) over van KPN.

Voordelen voor het laten overnemen van uw ISDN verbindingen? Lees hier meer over ISDN via Qfast