Klantcases

Qfast heeft ervoor gezorgd dat de ICT in mijn praktijk draait zonder complicaties. Ook zijn alle patiëntengegevens goed beveiligd tegen ransomware en zorgt een dagelijkse back-up ervoor dat er geen belangrijke gegevens verloren kunnen gaan.

Centrum voor Parodontologie Tilburg
Hans Keestra

Finedent Houten

‘Wij zijn inmiddels al een aantal jaren klant bij Qfast en zijn zeer tevreden over hun diensten en service. Qfast luistert altijd goed en denkt mee met wat wij willen en wellicht kunnen verbeteren. Ook wanneer er hulp nodig is handelen zij altijd snel, gericht en duidelijk’.
Finedent Houten,

Andrea Czuprynski, Praktijkmanager

We zijn met onze praktijk al een jaar of 5 klant bij Qfast. Allereerst gestart met de overname van de server en hardware zodat we met al onze IT vragen bij 1 loket terecht konden. De helpdesk is altijd snel bereikbaar en er wordt ruim de tijd genomen om ons te helpen. Vrijwel alles kan tegenwoordig van afstand en door het overnemen van onze PC’s is het probleem altijd te achterhalen. Vaak wordt ook na sluitingstijd van de praktijk door de medewerkers van Qfast doorgewerkt om alles weer goed te laten lopen. Sinds een jaar neemt Qfast ook onze telefonie voor hun rekening, net als de back-up en het systeembeheer. Hierdoor altijd 1 aanspreekpunt voor eventuele storingen en dat werkt voor ons heel fijn en overzichtelijk. Met de telefonie is het voor ons wel lastig om kleine aanpassingen en meldteksten of tijden van het antwoordapparaat te wijzigen aangezien dit allemaal online dient te gebeuren, echter krijgen wij wel veel support en neemt Qfast veel van ons over.
Tandartsenpraktijk Heel
Ralph Steffanie, praktijkhouder

TP Leidschenhof
"Qfast ondersteunt ons al enkele jaren met al onze ICT zaken; telefonie, werkplekbeheer, netwerk en internet. Vooral de korte lijnen, kennis van zaken, flexibiliteit ervaren wij als zeer prettig. Daarnaast denken ze goed mee bij specifieke vraagstukken en komen met goede oplossingen. Al met al zijn wij erg tevreden."
Tandartsenpraktijk Leidschenhof
Sebastiaan van Alphen
Qfast
Wij begrijpen dat u de toekomst lastig kunt voorspellen. Als uw situatie verandert, dan wilt u dat uw leverancier met u meebeweegt. Wij bewijzen graag onze meerwaarde door met u mee te denken met oog voor de mensen achter het bedrijf.