Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet · Dark Fiber · Zakelijk Glasvezel · Zakelijk ADSL · Zakelijk VDSL.

Qfast Telecom B.V. is een onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt samen met alle glasvezel providers in Nederland. Na kennismaking neemt uw eigen contactpersoon van Qfast met u de wensen door. Na uitgebreide analyse van de mogelijkheden kiezen we vervolgens de methode en carrier die qua ligging, performance en prijs het beste bij uw bedrijf past. Qfast heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing. Dit kan zijn, ADSL, VDSL,Ethernet over koper, Kabelinternet of Glasvezel.

Deelt u vaak grote bestanden? Maakt u gebruik van online software? Of werkt u vaak in de cloud? Het zakelijk glasvezelnetwerk van Qfast maakt meer mogelijk. Meer kwaliteit, meer stabiliteit en meer snelheid; net zo snel uploaden als downloaden. Qfast biedt meer. Koppeling van meerdere locaties met een afgeschermd privaat netwerk. Snelheden tot 1 Gb/s, redundante verbindingen en de voordelen van een open netwerk.

Telefoonlijnen en TV-kabels zijn van koper. Daarin gaat de data-overdracht via elektrische stroompjes. Met de ADSL-techniek is de koperen telefoonlijn geschikt gemaakt voor internet en digitaal bellen.  Het ‘koper’-netwerk is minder snel en minder betrouwbaar dan glasvezel, maar het heeft wel een grote dekkingsgraad. Er wordt hard gewerkt aan de glasvezel infrastructuur in Nederland.

Iedere Netwerkprovider heeft zo haar eigen specialismen. Qfast heeft een ruime keuze aan aanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft Qfast gekozen voor KPN, Ziggo, Tele2, Eurofiber en Unet.

Glasvezel is de ideale verbinding om meerdere vestigingen met elkaar te verbinden om zo een gesloten netwerk te realiseren. De stabiele verbinding zorgt er namelijk voor dat u meer zekerheid heeft. Een aantal voordelen:

  • Zeer lage latency
  • Centrale server diensten eenvoudig uitrollen
  • Veiligheid (alle data blijft binnen het eigen netwerk)
  • Hogere snelheden tot 1000 Mbps
  • Lagere beheer kosten
  • Toekomstvaste techniek
  • Beschikbaarheid 99.9%
  • Meerdere vestigingen te koppelen

Zakelijk Internet · Glasvezel · Netwerkaanbod · Zakelijk Glasvezel · Zakelijk ADSL · Zakelijk VDSL, Dark Fiber

Glasvezel