Glasvezel Specialist Verzamelpanden!

Snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel is de ideale infrastructuur om internet, VPN’s en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zorgen er voor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst.

Een aantal voordelen:

  • Symmetrische internetverbindingen
  • Ideaal voor werken in de Cloud
  • Meerdere diensten over één verbinding
  • Hogere snelheden tot 1000 Mbps
  • Lagere beheer kosten
  • Toekomstvaste techniek
  • Beschikbaarheid 99.9%
  • Meerdere vestigingen te koppelen

Glasvezel voor verzamelpanden
Qfast heeft een speciale oplossing voor glasvezelaansluitingen in verzamelpanden. Wij leveren hiervoor een specifieke oplossing waarbij we een extra switch leveren, die naar alle huurders de gewenste capaciteit kan distribueren met eigen IP range.

Voor deze gebouwen hebben wij een speciale set-up gemaakt. Zo kunt u als gebouw beheerder of verhuurder binnen 5 minuten een netwerk opleveren (wifi of vast), waarbij elke huurder of klant in zijn eigen netwerk zit.

Uw huurders kiezen simpelweg uit een menu kaart de opties die zij wensen. Via een web interface selecteert u de wensen en al deze wensen worden geautomatiseerd doorgezet naar de apparatuur en direct opgeleverd. Op deze manier kan er zonder technische kennis direct geleverd worden. Wij factureren de contractant en deze factureert door naar de huurders.

Uiteraard kan onze servicedesk deze taken ook voor u uitvoeren.

Verhuurder
Wanneer u pandeigenaar, projectontwikkelaar of vastgoed-verhuurder bent kunnen wij u volledig ontzorgen. Wanneer het pand beschikt over een centrale ruimte met een patchkast leveren wij onze verbinding daar af. Met interne gebouwbekabeling wordt vervolgens het internetsignaal naar de juiste ruimtes getransporteerd. Wij regelen alle aspecten met betrekking tot contracten, technische oplevering en advies op maat voor diensten zoals Internet, Voice over IP (VoIP), IP-VPN en datacenter koppelingen.

Huurder
Wanneer u als huurder gevestigd bent in een bedrijfsverzamelpand zijn er diverse mogelijkheden om een snelle internetverbinding te realiseren. U kunt individueel een aanvraag starten als u toestemming heeft van de pandeigenaar, maar het is veel aantrekkelijker om dit centraal te regelen. Op deze manier kunnen alle huurders in het verzamelgebouw tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten en profiteert iedereen van een gedeelde infrastructuur.

Iedere Netwerkprovider heeft zo haar eigen specialismen. Qfast heeft een ruime keuze aan Netwerkaanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft Qfast gekozen voor KPN, Ziggo, Tele2, Eurofiber en Unet.

Voer nu een postcodecheck uit!