• Qfast

BEDRIJFSNETWERK (VPN)


Meerdere locaties op hetzelfde kantoornetwerk

Willen uw medewerkers vanuit huis of onderweg inloggen op het kantoornetwerk? Of wilt u (nog meer) gebruikmaken van de voordelen van werken in de Cloud en ook op een veilige manier toegang geven tot uw bedrijfs-kritische data en applicaties? Dan biedt een eigen bedrijfsnetwerk u veel mogelijkheden, zeker wanneer uw organisatie meer locaties omvat. Wij leveren zakelijke netwerken via DSL, glasvezel- en straalverbindingen. Zo is uw bedrijfsnetwerk altijd beschikbaar, terwijl de capaciteit meegroeit met de toenemende vraag vanuit uw bedrijf.

Qfast beschikt over een eigen backbone. Die stelt ons in staat in eigen beheer een netwerk te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Daardoor zijn we niet afhankelijk zijn van andere leveranciers.

Wij begrijpen dat beveiligd data- en communicatieverkeer de hoogste prioriteit heeft. Wij ontzorgen u als het gaat om het inperken van veiligheidsrisico’s. Snel, adequaat en betrouwbaar.

Beveiliging en maatwerk

Voor het optimaal functioneren van bedrijfsnetwerken leveren wij verschillende aanvullende diensten. Zo zijn wij alert op de beveiliging van het bedrijfsnetwerk en verlenen wij specialistische diensten bij ICT veranderingen zoals data migratieprojecten. Daarnaast maken wij de koppelingen naar uw eigen (SaaS) leveranciers. Bovendien kunnen wij een (deel)locatie inrichten voor een veilige en centrale plaatsing van uw servers in één van de aan ons verbonden datacenters. Onze accountmanager bespreekt graag de mogelijkheden met u.
Doe de Postcode Check om te zien welke verbindingen er op uw locatie(s) voorhanden zijn.

Qfast biedt u:

  • Zeer scherpe tarieven
  • Eenvoudige koppeling met meer locaties
  • Veranderingen zijn eenvoudig te realiseren
  • Volledig beheer indien gewenst
  • Onafhankelijk dankzij onze eigen backbone
Bel mij terug Wij bellen u binnen één werkdag terug.